Voetbalomgeving

Door het aanbieden van diverse interactieve functionaliteiten krijgen de voetbalspelers, -trainers en -coaches de kans om hun voetbalintelligentie te testen en te verbeteren. Zo kunnen trainers op Voetbalomgeving op een innovatieve evaluerende manier oefeningen, trainingen en spelsituaties van collega trainers analyseren en bekritiseren om vervolgens nuttige feedback te geven of te ontvangen. Ook de spelers zullen probleemstukken moeten kunnen voorleggen bij medespelers door het hele land. Daarnaast biedt Voetbalomgeving hen voetbaloefeningen, videolessen en artikelen aan die bijdragen aan de verbetering van zijn of haar voetbalkennis.

Als deze waarden ook bij uw bedrijf van toepassing zijn op welke manier dan ook, kunt u in samenwerking met Voetbalomgeving een partnership uitwerken. Dit kan door middel van advertenties op verschillende plaatsen of een samenwerkingsverband dat verder gaat dan online adverteren. Denk hierbij aan het organiseren van evenementen of lezingen met gastsprekers.

Klik hier voor de adverteren pagina. Hier kunt u kijken op welke manieren u kunt adverteren op www.voetbalomgeving.nl

PREFERRED PARTNER

logo-intersport

INTERSPORT is dé sportspeciaalzaak voor iedereen die zich graag fit voelt en plezier aan voetballen en andere sporten beleeft. Onze filosofie is simpel. Hoe leuker iets is, des te vaker je het doet. Dus helpen wij jou aan de voetbalartikelen en het benodigde advies waardoor jij het maximale uit jezelf kunt halen en veel plezier kunt beleven.

En INTERSPORT gaat verder: we hebben exclusieve voetbalschoenen, bij ons vind je een breed spectrum aan bekende voetbalmerken, we geven voetbalclinics met coaches uit het Nederlandse betaalde voetbal en met de Fit for Feet analyse vind je de voetbalschoenen die het beste bij je passen, zodat onnodige blessures worden voorkomen.

That is how we bring Sport to the People.

Het motto van INTERSPORT is Sport to the People. Samen met Voetbalomgeving zorgen wij daarvoor. Op de site van Voetbalomgeving vind je video’s en oefeningen die jou een betere voetballer of trainer kunnen maken. Zo zorgen INTERSPORT en Voetbalomgeving voor Sport to the People.